Графік роботи:

Пн - Пт - 9:00-18:00

Сб - 10:00-16:00

Вс - Вихідний

0
Мій кошик
Каталог
Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння

Тепловізійний приціл INFIRAY (IRAY) RICO RL42

Артикул RL42
Очікується

Представляємо вашій увазі продукт, аналогів якому складно знайти на ринку. Потужний, компактний та продуктивний тепловізійний приціл INFIRAY RICO RL42. Відмінною характеристикою даного прицілу є його матриця – новий сенсор з кроком пікселя 12 мікрон, який дозволяє отримувати теплові зображення з винятковим рівнем деталізації.

7 причин купити тепловізійний приціл INFIRAY RICO RL42

  1. Потужний сенсор.Гордість прицілу - матриця власної розробки фірми IRAY. Даний мікроболометр побудований за технологією Vox забезпечує користувача висококонтрастними та чутливими зображеннями теплових сцен у будь-яких умовах.
  2. Режим ультра контрасту. Приціл RICO RL42 оснащений режимом, активація якого запускає спеціальний алгоритм обробки зображень. Даний режим дозволяє отримувати виняткову якість зображень навіть у найгіршу погоду.
  3. Цифровий HD дисплей.Цей приціл оснащений дисплеєм преміального сегмента. Повністю кольоровий AMOLED дисплей забезпечує стрілка чудовою передачею кольору та деталей теплових зображень. Для зручнішої роботи ви можете вибрати одну з колірних палітр тепла іншим кольором.
  4. Режим кадру в кадрі. Одна з улюблених фішок багатьох стрільців. Зручність цієї функції в тому, що тепер не обов'язково стріляти тільки на збільшенні, адже ви просто можете вивести збільшене зображення області навколо прицільної сітки вгору кадру. Ви також контролюєте все, що відбувається в максимально широкому полі зору без збільшення.
  5. Міцний корпус та просте управління.Тепловізор IRAY RICO RL42 запакований у міцний корпус із композитних матеріалів. Цей обладунок захищає приціл від сильних віддач (до 6000 Дж), впливу непридатних погодних умов, подряпин та інших дрібних неприємностей. Панель керування прицілом має вдале розташування на верхній поверхні приладу. Налаштування прицілу займає дуже мало часу за допомогою інтуїтивно зрозумілого меню.
  6. Акумулятор швидкої заміни. Нова модель прицілу отримала і нову схему живлення. Компанія IRAY пішла від звичних батарейок та розробила власний акумуляторний блок з можливістю швидкої заміни їх у приладі. Час до повного розряду акумулятора дорівнює 6 годин.
  7. Відео, фото та Wi-Fi. Сучасний приціл вже практично неможливо уявити без можливості запису відео та фото. Адже що може бути приємніше, ніж згодом переглядати найсоковитіші моменти з минулих полювань? Вбудованих 16 Гб більш ніж достатньо для задоволення всіх потреб у збереженні відео та фото. Крім того, цей приціл має вбудований акселерометр для контролю завалу зброї.
Об'єктив F42 / 1.1
Тепловізійний модуль 384x288
Розмір пікселя 12
Збільшення 4-16
Частота кадрів 50
Дисплей OLED 1024x768
Автономна робота до 6 год
Відеовихід Модуль відео та фото запису
Габаритні розміри 250×65×58
Дальність виявлення людини 2200
Ступінь захисту IP67
Тип батареї Акумулятор знімний 3.7 V/3820 mAh
Видалення вихідної зіниці 55
Поле зору 8.8x8.8 на 100 м
Поддержка microSD / встроенная память, Гб Ні, вбудовані 16
Вага, гр 830
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
105 000 грн
111 800 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікувань

           Безкоштовна доставка кур'єром по Києву від 5000 грн

Доставка Новою поштою за тарифами перевізника

            Самовивіз з точки видачі

 

 

  післяплатою;

  за передоплатою на пластикову картку ПриватБанк.

  готівкою кур'єру

 Гарантія на продукцію від 1 року до 3 років

Вгору